Bocatario

Boquereitor

Ingredientes

Chapata de pan galego.

75 g. de Bocareus en vinagre.

50 g. de Queixo San Simón da Costa.

20 g. de Leituga riza.

25 g. de Champiñóns laminados en conserva.

1 mL de Aceite de oliva virxe extra ecolóxico.

Valor nutricional

Enerxía: 610,91 Kcal. (33,94% da CDR).

Proteínas: 33,85 g. (70,53% da CDR).

Hidratos de carbono: 36,74 g. (28,26% da CDR).

Graxas: 26,48 g. (88,25% da CDR).

Preparación

Refregamos o pan cun chorriño de aceite de oliva virxe extra.

Colocamos a leituga cortada en tiras sobre o pan.

Engadimos o queixo cortado en anacos.

Poñemos os bocareus.

Por último, engadimos os champiñóns.

Boquereitor