Bocatario

Tomatún

Ingredientes

Chapata de pan galego.

100 g. de Atún claro en aceite de oliva.

30 g. de Tomate galego.

1 mL. de Aceite de oliva virxe extra ecolóxico. 3 g. de Allo.,1 g. de Sal.,30 g. de Rúcula.

10 g. de Olivas verdes sen óso.

Valor nutricional

Enerxía: 436,52 Kcal. (24,25% da CDR).

Proteínas: 33,23 g. (69,22% da CDR).

Hidratos de carbono: 37,64 g. (28,95% da CDR).

Graxas: 16,22 g. (54,06% da CDR).

Preparación

Pelamos o tomate e o allo e triturámolos xunto co aceite de oliva e un pouquiño de sal.

Untamos o pan con esta mestura.

Colocamos enriba unhas follas de rúcula.

A continuación engadimos o atún.

Por último, decoramos coas olivas cortadas en anacos.

Tomatún